3 Eylül 2012 Pazartesi

Çay Saati İçin CiCi Bir Tepsi


Sonunda elektrik kesintisi yüzünden arızalanan PC'mizin arızalı parçaları değiştirildi.. Eski harddisk bebişlerimin fotografları ile doluydu onlar silinecek diye öyle korktum ki.. Günlerce dertlendim durdum. Neyse ki sevgili eşim Eski harddiskteki dosyaları yenisine aktarmış. En kısa zamanda onların da çıktılarını almalıyım, bir daha bu stresi yaşamak istemiyorum...
  
Bu arada yeni sezon ahşap boyama kursları için memleketimdeki Halk Eğitim Merkezlerinde kayıtlar başlamış. Halk Eğitim merkezlerine bağlı kurslara kayıt yaptıracaklara duyurulur!.... 

Bu tepsiyi ise geçtiğimiz sezon ahşap boyama kursumuzun son demlerini yaşarken yapmıştım sergiye bir hafta kala öyle bir tempoya girmiştim ki.. Dönem boyunca bir türlü gelmeyen ilhamilerim, pın pın geçen zamanlarım, arkadaşlarım ve öğretmenimden fırçacıklar yememe sebep olmuştu. 

Aşçı panolarımı, buz dolabı magnetlerimi, şişe ve sabun süslemelerimi ve mutfak takımımı tamamlamaya çalışmam hepsi son haftaya kalmıştı. Haliyle kurs arkadaşlarım bir anda bu kadar işi bir anda ortaya çıkardığım için şaşkına döndüler.. (^_^)

Hesaba katmadıkları ise ben 3 yaşındaki kızım ile birlikte gittim geldim hep. Duruyor duruyor "annee çişim geldi, annee uykum geldi, annee ben de yapayım mı... v.s.. v.s.." ayrıca ara ara arkadaşlara da katkıda bulundum. Üstelik yaptıklarımı satışa sunabileceğim bir yer olsa, talep olsa seri üretim yapayım ok, ama böyle bir talep de olmadığı için evimi bir sürü ıvır zıvırla doldurmak hiç işime gelmiyor açıkçası. Yine de severek yaptığım çalışmalarım az ve özdü..

Bu tepsiyi de sergiye yetiştirmek istemiştim ama elimde kalın bir fırça, almayı unuttuğum renkler, doğru malzemeyi haftasonu için eve götürememişim. Stres oldum fırçayı sağa sola vurdum, absürt bir şey olmuş ve hocamdan bir fırça daha yedim; "Ne bu böyle, ilkokul çocuğu yapmaz bunu dedi" ühü ühüü.. iyi oturup ağlamadım, neyse sergiden vaz geçtim ve şimdi tepsim tamamlandı. Hiç mor tepsim yoktu o da oldu... (^_^) 





Tepside kullandığım deseni Dekopaj Resimleri - Çiçek başlıklı postumda bulabilirsiniz.

Şimdi çalışmam benim de içime sindi. Hocam son halini görmedi ama artık beğeneceğine eminim. Çay saati için uygun bir desen. Biz de çay saatimizde ıhlamur, kurabiye bazı bazı büsküvi ile geçirmeyi seviyoruz. Mor tepsimiz eşliğinde çay saatlerimiz daha da keyifli geçiyor, çünkü kızım da moru çok seviyor.. (^_^)

Güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle.. ŞimdiliK..


12 yorum:

  1. Gerçekten çok tatlı olmuş. Emeğinize sağlık. Bu arada bundan öneki kendi postumda; sizin "Blogger bağlantılarımız açılsın" başlıklı yazınıza okuyucuları yönlendirdim dilerim bir sakıncası yoktur. Yazınızı çok beğenmiştim çünkü, sanki kendim herşeyi çözmüşüm gibi gibi bir de yönlendirmez miyim:)) hihi..sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu hiç arkadaşım, iyi yapmışsın. Keşke daha çok paylaşılsa da herkesin bağlantısı açılsa. Hala blogumu izlemeye alan, ulaşamadığım bloglar var..

      Sil
  2. Ayyy, tepsiye bayıldım, harika olmuş, ellerinize sağlık.Desen güzel, uygulama nefis, simler ışıl ışıl... bittim.

    YanıtlaSil
  3. çok hoş, gösterişli, güzel bir tepsi olmuş, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir tepsi olmuş bence ahşap boyamaya devam etmelisiniz çok başarılısınız.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş bir tepsi olmuş tamamlamalarda çok güzel ellerine sağlık canım sende cici kal.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir tepsi olmuş.Bayıldım.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. merhaba tatlı cadı!
    ahşap boyamayı severlerden biri olarak blogunu çok beğendim.
    blogumda çekiliş var davet etmek isterim. sevgilerr
    http://sinemspinkdiary.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar, Sizi 1omarifette gördüm ve el işlerinizi özellikle de bu tepsinizi çok çok beğendim.. Tanıştığıma çok memnun oldum.
    Ben de yepyeni bir blog yaptım. Daha çok yeni.. Eğer siz de ziyaret ederseniz çok çok sevinirim..
    Selam ve saygılarımla....
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. 10marifeti gezerken gördüğüm bu tepsine bayıldım canım harika olmuş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...