15 Nisan 2012 Pazar

Dekopaj Resimleri -Çiçek

        Bu hafta arkadaşlarım ile birlikte çok CiCi çalışmalar yaptık.. Fotolarını çektikten sonra yayınlayacağım elbet.. Kursta olduğu kadar evde de ahşap boyama çalışmalarım tam gaz devam ediyor..

        Bu arada Dekopaj için kullanabilirim diye indirdiğim resimler, hen üz  bitmedi. Bir yandan onları da yayınlamaya devam ediyorum.. Çok beğenerek indirdiğim resimler var aralarında.. İyi Seyiler.. (^_^)

















10 yorum:

  1. ay bu resimlerin hepsi birbirinden güzelll insanın dekupaj yapası geliyor valla hevesimi almak için bardak altlığı yapmıştım ama daha çok heveslendim :)
    3. ve 10. resimler çok hoşuma gitti teşekkürler paylaşım için...
    birde madem kursa gidiyorsunuz size birşey danışayım :) renkli fotokopi demişsiniz ya o nasıl oluyor ben yazıcı çıktısıyla yapsam kötümü olur

    YanıtlaSil
  2. Hocamız yazıcı çıktısı ile olmaz diyor, flash'ıma istediğim fotoyu atıp A4-A3 ya da A4'ün yarısı kadar (istediğim boyda) kırtasiyelerde renkli fotokopi çektiriyorum..
    Diğer yandan bir blog arkadaşımda, öknceki hafta olabilir bir yazı okudum. Yazıcıdan çıktısını aldığı renkli resimi dekopaj yapacağı zaman renkleri dağılıyormuş ve şöyle bir çözüm üretmiş:
    Çıktıyı önce şeffaf tutkal ile tutkallayıp kuruttuktan sonra dekopaj yapabiliyormuş. Kağıt tutkaldan dolayı sertleştiği için hava kabarcıkları kalmadığından dekopajı uygulaması da kolaylaşmış..
    Bende renkli yazıcı yok haliyle kırtasiyede renkli fotokopi çektiriyorum, umarım bu bilgi işini görür arkadaşım CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu yazdıktan çok sonra renkli yazıcıdan çıktı alarak ahşap üzerine resimi transver işlemi yaptım oldu. Sanırım renkli yazıcının özelliği lazer olması. Demekki teknoloji geliştikçe her şey oluyor... (^_^)

      Sil
  3. bilgi işimi görmezmi teşekkür ederim. ben renlerin dağılacağını hiç düşünmemiştim sadece cansız soluk mat olur kötü durur gibime geliyordu bak heder etcekmişim malzemeyi saol...
    renkli fotokopi için flasha kaydedip götürmen yeterlimi? ben fotokopi diyince elinde kopyasını isteyeceğin bir çıktı bulunması gerek diye düşündüm hep :) kaça çekiyorlar bu arada?

    YanıtlaSil
  4. Evet arkadaşım flash'tan kırtasiyelerde renkli fotokopi çektirebiliyorsun.. (^_^)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim dekupaj resim paylaşımı için teşekkürler.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. O zaman hoş geldin Mehtapçım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  7. Çok Çok teşekkürler : )http://feyzanincicieri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. kaydetme işlemini yapamadım.nasıl cıktı alıccaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin için bir süreliğine engeli kaldırdım, işiniz bitince haber verirseniz sevinirim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...