5 Şubat 2013 Salı

Çalışmak ne Güzel Şey..




İşe başlayalı iki ay oldu iki satır bir şeyler yazamadım bir türlü.. Elektrik işi ile uğraşan çok CiCi şıkır şıkır bir firmada çalışıyorum. Akşam olunca rengarenk led ışıkları, avizeler açıldı saçıldı mı pırıl pırıl parlıyor her taraf.

Bu arada havalar soğuk gitti bir günlük pazar tatilimi çocuklarla temizlikle geçirmekten yakın çevremle dahi iletişimim koptu desem yeridir. Kışın soğu yüzünden evden çıkasım da gelmiyor. Eh mecburen yazı bekleyeceğiz artık. Yukarıdaki resimleri yazıma renk katsınlar diye paylaştım. Ayrıca beğendiğim ürünler arasında yer alıyorlar. Hele de Makel'in Defne serisindeki anti bakteriyel özelliğe sahip prizleri gönlümü çelenler arasında yer aldı hemen. 

İnşallah yakında tekrar buralardayım nitekim yaptığım bir kaç çalışmayı henüs burada paylaşamadım. Ama yakın zamanda Balböcüklerim ile yaptığımız "Buzdolabı Tırtıllarını" görmenizi isterim, çok CiCi bir çalışma oldu. Çalışmamızı görmek için BURAYA TıKK..  

ŞimdiliK.. CiCi KalıN.. (^_^)


6 yorum:

  1. Tatlı cadı çalışma hayatı uygun bir yer bulunca gerçekten çok önemli kişi için, ama kişiyi üzen etkenler çoğalınca yıpratıcı olabiliyor, işindeki memnuniyetin beni de mutlu etti, ışık - aydınlatma çok önemli gerçekten:) güzel örnekler insanı cezbediyor gerçekten de. Teşekkürler paylaşım için, sevgi ve selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnunum işimden şükürler olsun, darısı iş arayanların başına.. (^_^)

      Sil
  2. işiniz hayırlı olsun.
    ışığınız bol olsun:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim AsOrTiK'im, sevgiler.. (^_^)

      Sil
  3. İşin hayırlı olsun canım.Uzun zamandır senden haber olmayınca bloguna geldim.Çalıştığını öğrendim.Hem anne hem eş hemde çalışan kadın olmak çok zor sana kolaylıklar dilerim......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. off yaa.. çok da özledim blogumu. ha bu gün ha yağrın yetiştiremiyorum işlerimi.. biraz daha havalar ısınsın bakalım..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...