25 Haziran 2012 Pazartesi

Yoğun bir Haftaydı Ama Testilerim Bittii

Koşturmacayla geçen bir hafta daha bitti ve yeni umutlarla yeni bir haftaya başlıyoruz. Bakalım bu hafta neler getirecek.

Geçtiğimiz hafta sipariş aldığım iki büyük testiyi bitirmek çabasındayken Antalya'dan görümcemler geldiler.  Kursumuzun son haftası olduğundan testileri bitirmek şarttı. Önceki hafta sergimiz atolyemizde düzenlendiğinden testilerin sadece astarlarını boyayıp transfer edeceğim gülleri yapıştıra bildim. Üç gün sabahtan akşama transferleri soymaca, testileri boyamaca, yaprakaları tek tek yapmaca, vernikleme içim dışıma çıktı desem yalan olmaz. Kursumuzun son günü olan Cuma günü de emanetlerimi teslim ettim ve Bandırma'dan gelen annemleri karşıladım.

Testiler, görümcemler ve annemler sayesinde koşturmaca dolu bir hafta geçirmiş olduk. Dün herkes evli evine, yerli yerine yola çıktılar.  İki günde alışmıştık kalabalığa birden evimiz bomboş kalakaldı.. (^_^)  

Neyse herkez sağlıcakla varmış yurduna.. Madem bu gün testi dedik, ben de testilerin fotolarını koyayım, bakalım siz de beğenecek misiniz?.. Tatlı CaDı iyi seyirler diler.. (^_^)







Testilerden biri küçük diğeri daha büyük. Her bir testiye önlü arkalı farklı iki gül demeti transfer ettim. Küçük testiye kullanacağım gülleri A4 kağıdına, büyük olana kullanacağım gülleri de A3 kağıdına renkli fotokopi çektirdim..





Kullandığım gülleri Dekopaj Resimleri-Çiçek yazımda bulabilirsiniz.. 


Buradan Raife Hocama ayrıca Teşekkür Ediyorum.. Yıl boyunca tüm kursiyerlerin kahrını çekti, bir dediğimizi iki etmedi.. Eline koluna sağlık Hocacazım.. Seneye tekrar birlikte çalışırız İnşallah.. (^_^)  ŞimdiliK..

  

7 yorum:

  1. ellerinize sağlık çok cici olmuşlar :) ben de kurs arıyorum. siz de istanbul' da bir kursa mı gittiniz? önerebileceğiniz bir yer var mı?

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuşlar, ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller ellerinize sağlık, çok şık birer aksesuar olmuşlar harika görünüyorlar...

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık ikiside çok güzel olmuş,bol siparişler dilerim.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. büyük obje süslemek zor olsa gerek ben cesaret edemem sanırım... çok şık görünüyorlar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Canım bende testi modeli araken sana geldim sende güzel örnekler varmış bende annemde olan çok eski bir testiyi boyamak istiyorum inşallah becerebilirim. Bu arada eskiyen tavamı geri dönüştürdüm bakalım beğenicek misiniz ?

    YanıtlaSil
  7. testileriniz çok şekerler...ben de testi boyamayı seviyorum.birkaç tane boyamıştım bir ara ben de yayınlarım inşallah sevgiyle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...