21 Nisan 2012 Cumartesi

Kurstan Seçmeceler


Bu hafta Nilüfer hanım biri kız diğeri erkek olan ikizleri için üstteki resim çerçevesini boyadı. Ama resimdeki bızdıklar benim bebişlerim.. (^_^) Çerçeveyi buraya bomboş koymaya gönlüm el vermedi ve photoshop teknolojisi sağolsun, Nilüfercim sürpriiz..  nasıl olmuş, beğendin mi? (^_^)


Nilüfer hanımın en beğendiğim çalışmalarından biri bu fiskos masası oldu.. Fiskosa Çini deseni pek yakıştı.. Eline sağlık Nilüfercim.. 


Fiskosun üzerine Emine hanım da Çini desenli bu tepsiyi boyadı. Tepsinin altındaki renge bittim desem yalan olmaz.. Mavii, çok beğendim arkadaşım eline sağlık.. (^_^)


Ya Engin ablacımın boyadığı bu polyester objeye ne demeli; "bir içim su".. Objeye ayna takılınca tamamlanmış olacak. Aynalı ya da aynasız bence her halukarda harika görünüyor.. Ellerine sağlık Engin ablacım.. (^_^)  


Bunlar da kursta boyadığımız polyester objelerden bir kaç örnek. bu objeler buzdolabı magneti olmak üzere boyandılar..

4 yorum:

  1. hepsiii çok güzell boyamak stres atmak için birebir:)) bende başladım tabi çömez olduğum için bana astar işleri düşüyor:)) öyle kaptırmışım ki kolum ,kotum her bi yanım boya allahtan su bazlıda çıkıyor:))

    YanıtlaSil
  2. Hadi bakalım kolay gele arkadaşım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  3. Oooo sizde harika şeyler yapmışsınız çerçeveye bayıldım çok cici :)

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlarım adına yorum bırakan herkese, teşekkür ederim.. (^_^)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...