22 Nisan 2012 Pazar

Fiskosumdaki Manzarayı Bir de Tapside Çalıştım


Bir zamanlar fiskos masama üstteki deseni çalışmıştım. Bu desende soldaki iki ağaç yok, sağdaki ağacın da sadece gövdesi kaldı, diğer ağaçlara uygun olması için üst kısmı astarla kapatıp dallarından itibaren yeniden yaptım. Alan geniş olduğu için sağdan, soldan, üstten ve alttan geniş bir alanı tamamladım haliyle, çok acemi zamanlarımdı eksikler yamukluklar var tabii.. (^_^)

Fiskosumun ayakları çıkıyordu bir müddet öyle kullandım sonra sıkılıp ayaklarını çıkardıp tablo olarak kullanmaya başladım. Hala misafir odamda asılı duruyor.. 


 Fiskosumda kullandığım manzara çok hoşuma gidiyordu. Cuma günü bir tepsi aldım ve beyaz astar boyamı attıktan sonra fırçam ile haşir neşir olmaya başladım.. Fiskosun resmini cep telefonuma çektimiştim takıldığım bir yer olursa bakacaktım. Her işim bitikten sonra fark ettim ki sağdaki ağacımın gövdesini uzun yapmışım halbuki kısa haline aşıktım ben.. (^_^) neyse onun haricinde iyi bir iş çıkardım galiba.. Bu ikinci yaptığım manzara çalışması oldu..

Bir ay önce bir tual, yağlı boya ve fırçalar almıştım hala çalışmaya başlayamadım.. Çok istememe ramen yağlı boya yapamayacakmışım gibi geliyor halbuki akrilik   boyalarla bu işi yapmak daha zormuş, hocam öyle diyor. Sipariş işlerimin de sonu gelmiyor bir türlü, elimdeki üç tepsi ve iki kutuyu yerlerine teslim ettikten sonra isteseler de yapmayacağım artık. kursum bitmeden yağlı boya çalışmalarıma başlamalıyım, ahşap boyama evde de yapabildiğim bir uğraş ne de olsa.. ŞimdiliK..


9 yorum:

  1. Harika bir fırça çalışması ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, "meralhobiart"cım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  3. bunları siz mi çizdiniz inanmıyorum çok güzel olmuş ben dekupaj sandım :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim "Güneş" cim..

    Teşekkür ederim "1Gül (Roseone)" cim..
    Fiskosun bir kısmı dekopaj, tepsinin tamamını ben çalıştım "1gül(roseone)"cim.. (^_^)

    YanıtlaSil
  6. Yetenekli arkadaşım, ellerine sağlık, çok güzel olmuş, çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim "bahar006"cım.. (^_-)

    YanıtlaSil
  8. Eh yaaani, el ile boyama resmin de güzelliği bambaşka oluyor yani :)
    Ellerine sağlık, çok çok çoook beğendim :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim, Banucam.. (^_^)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...