1 Nisan 2012 Pazar

CiCi Kızımın Sürprizleri


Bu haftasonu annecim ziyaretimize geldi.. Melisime (kardeşimin CiCi kızına) bezelye konserve kutusundan legolarını toparlaması için CiCi bir kova, salça kutusundan bir kumbara ve son anda yapmaya karar verdiğim bu CiCi resim çerçevesini yaptım.. Elimde fıstığımın bir yaşındaki fotosu vardı şimdi Melisim altı yaşında.. beş sene önce ahşap boyama kursuna katıldığımda yaparım diye almıştım ama olmadı, ayıp bana.. Neyse nasip bu güneymiş, belki daha iyi oldu kendi küçüklüğünü görünce çok hoşuna gitmiş, sürprizlerimi çok beğenmiş. Telefonda bana "teşekkür ederim Teyzecim, sürprizlerini çook sevdim"dedi.. (^_^)

Konserve kutularının yapım aşamalarını Anne@Balböcüklerinde anlattım..


Bu arada benim için çok üzücü bir şey oldu.. Kendime gmail adresi açtım ve ayarlarını yaparken blogum da karıştı.. yönetici konumundan çıkıp konuk yazar oldum, hotmail adresimle eski blogumu açamıyorum.. iki sene boyunca yazdıklarım bşa mı gidecek şimdi? ya arkadaşlarım? yeniden beni izleyecekler mi?

İnşallah böyle bir aksilikle bir daha karşılaşmam.. onca emeğimi bırakıp burada sıfırdan başlamak zoruma gidiyor.. hadi baklım hayırlısı.. ŞimdiliK..

2 yorum:

  1. izleyeceğiz elbette tatlı cadım:)
    hayırlı her şeyin ama bir çözümü yokmu canım yaa:(
    kurtulmaz mı ki acep?
    çokk cici görseller:)
    maşallah..
    sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim "birtutamkekik"cim.. Eski kayıtlar için geçiş kapımı kullanabilrsin.. CiCİ KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...