23 Nisan 2012 Pazartesi




23 Nisan Kutlu Olsun
Sevinin Çocuklar..
Övünün Çocuklar..
23 Nisan Kutlu Olsun

22 Nisan 2012 Pazar

Fiskosumdaki Manzarayı Bir de Tapside Çalıştım


Bir zamanlar fiskos masama üstteki deseni çalışmıştım. Bu desende soldaki iki ağaç yok, sağdaki ağacın da sadece gövdesi kaldı, diğer ağaçlara uygun olması için üst kısmı astarla kapatıp dallarından itibaren yeniden yaptım. Alan geniş olduğu için sağdan, soldan, üstten ve alttan geniş bir alanı tamamladım haliyle, çok acemi zamanlarımdı eksikler yamukluklar var tabii.. (^_^)

Fiskosumun ayakları çıkıyordu bir müddet öyle kullandım sonra sıkılıp ayaklarını çıkardıp tablo olarak kullanmaya başladım. Hala misafir odamda asılı duruyor.. 


 Fiskosumda kullandığım manzara çok hoşuma gidiyordu. Cuma günü bir tepsi aldım ve beyaz astar boyamı attıktan sonra fırçam ile haşir neşir olmaya başladım.. Fiskosun resmini cep telefonuma çektimiştim takıldığım bir yer olursa bakacaktım. Her işim bitikten sonra fark ettim ki sağdaki ağacımın gövdesini uzun yapmışım halbuki kısa haline aşıktım ben.. (^_^) neyse onun haricinde iyi bir iş çıkardım galiba.. Bu ikinci yaptığım manzara çalışması oldu..

Bir ay önce bir tual, yağlı boya ve fırçalar almıştım hala çalışmaya başlayamadım.. Çok istememe ramen yağlı boya yapamayacakmışım gibi geliyor halbuki akrilik   boyalarla bu işi yapmak daha zormuş, hocam öyle diyor. Sipariş işlerimin de sonu gelmiyor bir türlü, elimdeki üç tepsi ve iki kutuyu yerlerine teslim ettikten sonra isteseler de yapmayacağım artık. kursum bitmeden yağlı boya çalışmalarıma başlamalıyım, ahşap boyama evde de yapabildiğim bir uğraş ne de olsa.. ŞimdiliK..


21 Nisan 2012 Cumartesi

El Baskı Tepsiler

Ebrunun tepsisi

Kursta kızımla buyadığımız tepsiyi beğenen arkadaşlarım kendi kızları için de birer tane yapmak istediler.. Ben de onları kıramadım. Bir haftasonu Ebrunun ellerini, diğer hafta sonu da Elinin ellerini boyayıp tebilere el baskısı yaptık. Ebrunun ellerini daha sonra balık balık yaptım. Bir kaç yazı attım arkadaşım son halini görünce çok beğendi..

Elinin tepsisi

Elizanın Tepsisine el baskısı ile birlikte Bezelye kutularımı süslemek için kullandığım peçetelerden peçete dekopajı kullandık.. Her iki tepsi de birbirinden güzel oldu..

Bu tepsileri her iki arkadaşım kızlarının çeğizlerine hatıra olarak saklayacakmış.. (^_^)
Bu akşamlık  bu kadar diyelim.. Şimdilik..

Kurstan Seçmeceler


Bu hafta Nilüfer hanım biri kız diğeri erkek olan ikizleri için üstteki resim çerçevesini boyadı. Ama resimdeki bızdıklar benim bebişlerim.. (^_^) Çerçeveyi buraya bomboş koymaya gönlüm el vermedi ve photoshop teknolojisi sağolsun, Nilüfercim sürpriiz..  nasıl olmuş, beğendin mi? (^_^)


Nilüfer hanımın en beğendiğim çalışmalarından biri bu fiskos masası oldu.. Fiskosa Çini deseni pek yakıştı.. Eline sağlık Nilüfercim.. 


Fiskosun üzerine Emine hanım da Çini desenli bu tepsiyi boyadı. Tepsinin altındaki renge bittim desem yalan olmaz.. Mavii, çok beğendim arkadaşım eline sağlık.. (^_^)


Ya Engin ablacımın boyadığı bu polyester objeye ne demeli; "bir içim su".. Objeye ayna takılınca tamamlanmış olacak. Aynalı ya da aynasız bence her halukarda harika görünüyor.. Ellerine sağlık Engin ablacım.. (^_^)  


Bunlar da kursta boyadığımız polyester objelerden bir kaç örnek. bu objeler buzdolabı magneti olmak üzere boyandılar..

20 Nisan 2012 Cuma

Dekopaj Resimleri - Kızz

       Ne çok foto indirmişim.. Neyse, Kız temalı CiCi dekopaj resimleri ile birlikte benim netten seçmece dekopaj resimlerimin sonuna gelmiş bulunmaktayız.. Niyetim blogumu dekopaj resimleri ile doldurmak değil, sadece elimdekileri CiCi dostlarımla paylaşmaktı çünkü paylaşmak güzeldir..   




Dekopaj Resimleri - CiCi Mutfağım

Mutfak dekorasyonunda kullanılmak üzere CiCi mutfağım temalı CiCi dekopaj resimleri..















Dekopaj Resimleri - Kediler ve Köpekler

Ev dekorasyonunda kullanılır Kediler ve Köpekler temalı CiCi dekopaj resimleri..




17 Nisan 2012 Salı

Yaban Ördeklerim Bitti, Yerlerini Bekliyorlar


       Polyester yaban ördeklerimi boyadım ve asılacakları mekana karar vermemi bekliyorlar.. Onları boyarken çok keyif aldım, gerçek ördeklere yakın görünmelerini istedim oldukça da yaklaştım sanıyorum..

      Netten indirdiğim yeşilbaş yaban ördeğinin erkek ve dişisinin resimlerini cep telefonuma yükledim, onlara bakarak ördişlerimi öyle boyadım.. Çıkardığım iş kurs hocamın da hoşuna gitti o da kendine aynı yaban ördeklerinden almıştı.. Sonra onları da getirdi bir posta ördek de hocama boyadım.. Herkes yapdığım işi pek beğendi tabii ben de.. (^_^)

Vee.. Tatlı CaDı Ördişlerini Gururla Sunar... (^_^)


yeşilbaş, erkek yaban ördeği
yeşilbaş, dişi yaban ördeği




ŞimdiliK..

15 Nisan 2012 Pazar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...