10 Kasım 2012 Cumartesi

Üzüntüler Paylaştıkça Azalırmış..

Bayram bitti.. 2 hafta geçti.. nerelerdeyim diye sormuşsunuz Allah razı olsun.. Nerelerde olayım be canlar, dünya işleri ile uğraşıyorduk..

Bayramda gezdik tozduk, büyüklerimizin ellerini tek tek öptük. Bir tek annemlere gidemedik zira anne dedem çok hasta (evlerden ırak olsun.. dedeciğim akciğer kanserine tutulmuş türlü sıkıntılar çekiyor.. yazamayacağım.. üzülüyorum..) annem "fırsat bu fırsat" dedi dedemin yanına gitti. Arada mesafeler olunca her fırsatı değerlendirmek istiyor insan.

Bayram ertesi eşimin babannesinin aklı bir gidip bir gelmeye başladı. Felç geçirdi geçiriyor derken birden yataklara düştü iki gün içinde yitirdik koca babannemizi.. Yedi gün boyunca kayın validemin evinde tebareke okundu, git gel vakit geçti gitti. Yaa.. işte böyle dostlar, yalan dünya, fani dünya... bu gün varsak yarın yokuz... geride kalanlar içinse vakit dur durak bilmiyor nasıl böyle çabuk geçiyor anlayamıyoruz.. 

Bu arada Ahşap boyama kursumuz başladı. 1,5 hafta lotarla 2 gün kursa katılabildim. Hala baş sağlığına gelen giden oluyor, henüz misafirimi geçirdim.. Ben bu gün de PC'nin başına oturamazdım ya Atamızı anmadan günü bitirmek istemedim.  




1881-193
.
.
.

Yakında tekrar görüşmek üzere İnşallah.. 
Şimdilik kalın Sağlıcakla..

4 yorum:

  1. Başın sağ olsun, babannene Allah rahmet eylesin.
    Dünya yalan dünya,insanlar bir varmış bir yokmuş gibi gelip geçiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağ olsun.. Cümle Ölmüşlerimizin mekanı Cennet olur İnşallah..

      Sil
  2. Yaşam işte bu... :(
    Allah bizi terkedenlere rahmet, şifa bekleyenlere şifa, huzur isteyenlere huzur versin....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...