19 Kasım 2012 Pazartesi

İlk One Stroke Ayçiçeği Denemem



Haftaya başlamadan önce en son çalıştığım tepsimi eklemek istiyorum. Yoksa kursa gittiğim günleri öyle yoğun geçiriyorum ki PC'nin başına oturup post yazacak vakit ayıramıyorum. Malum 2. sınıf öğrencisi oğlumun dersleri geçen seneye nazaran daha yoğun. Biz ödevleri yapma derdindeyken kızım yalnızlıktan sıkılıyor ne yapacağını sapıtıyor. İkisini de idare etmek zorunda olduğumu biliyorum ama ders çalışırken oğlumun başında oturmazsan çok bakınıyor 10 dakikada yapacağı iş 1 saatini alıyor. Cumartesi-Pazar Oğlumun hem kort tenisi hem de taekwondo antremaları var o arada ne yazdım yazdım ondan sonra yazacaklarım bir hafta daha atıyor. 

Her neyse lafı çok uzatmayayım canınız sıkılmasın. Tepsinin zeminini beyaz ve kahverengi kullanarak eskitme çalıştım. Kıyılarına ise yine beyaz, ama bu defa kahve tonu daha yoğun tutarak, daha koyu bir tonda kontur geçtim. Desene gelince, ilk defa Ay çiçeklerini tek fırça darbesi (one stroke) çalıştım. Tabii daha katedecek çok yolum var, ya yapamazsam diye midir nedir farklı bir çalışma yapacağım diye heyecendan elim zangır zangır titriyordu.  

Ay çiçeği yapımı koca yaz boyunca One stroke ile ilgili Youtube de izlediğim birçok videodan biri sadece. Kursumuz açılacak mı, açılmayacak mı.. izlediklerimi uygulayabilecek miyim, uygulayamayacak mıyım derken sonunda ilk adımı attım.. Aferim Bana .. (^_^) 



Güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle.. ŞimdiliK.. 



6 yorum:

  1. Çok beğendim, desen de renk uyumu da güzel olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş arkadaşım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık çok güzel olmuş canım.....

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...