18 Haziran 2012 Pazartesi

Yeni Gelin Çeyizinden Seçmeceler

Sergi hazırlığımız sırasında bloguma uğrayamadığım üç hafta boyunca yazacak paylaşacak pek çok şeyim oldu. Çoğu zaman geri dönük yazması zor gelir arada kalanları atlar geçerim (hayat devam ediyor ne de olsa) ama bu defa arada atlamak istemediklerim var..

Bu gün İstanbul'a düğüne gittiğimiz zaman gelin çeyizinden çektiğim bir kaç kareyi paylaşacağım. Bildiğiniz üzere gelin çeyizleri danteller, örgüler, havlular, yorganlar ve daha aklıma gelmeyen v.s. v.s..lerle doludur.. Dantel türü işlerle uğraşamıyorum çok sıkılıyorum, gördüğüm zaman incelemek aklıma bile gelmiyor. Bu durum fotolardan da belli olmuş baksanıza sadece işime gelenleri çekmişim.. Ne yapayım ben de böyleyim işte..

Bu gün yine bol fotolu bir post olacak demedi demeyin, hadi bakalım iyi seyirler.. (^_-) 





























 En çok da mutfakta işlenmişim, işte son zamanların modası aşçılar. Ben de çok severim ve sergiye son gün kala iki aşçı pano yetiştirdim.. (^_^)


Kahvaltı takımının rengi, nardaki kürdanlar, zar tuluk ve verev sürahi beğenimi kazananlar arasındaydı..

Limon desenli notluk ve sağdaki kanvas hen üs yerini bulamayanlardandı. Kanvası koymamın sebebi "My Hobby World" blogunda dolaşırken blog arkadaşımın da buna benzer bir çalışma yaptığını görmüş olmam. Bu tabloda da rölyef pasta ile yapılmış kabarmalar, altın varak ile atılmış ışıltılar vardı.. renkleri yazmama gerek bile yok.. Blog arkadaşımın tablosunu görmeden geçmeyin CiCi bir çalışma için buraya TıKK..   






Yengemin işlediği goblen panolar ve mor sandalye minderler ile fotoların sonuna geldik.. Her şey çok güzeldi. Daha çekebileceğim çok şey vardı ya postun sonunu görmezdim herhalde (^_^) güle güle kullansınlar inşallah.. Bize de Gelin ve Damada Mutluluklar Dilemek Düşer.. ŞimdiliK..










1 yorum:

  1. Tatlım,adımın bir bloger tarafından anılması beni çok mutlu etti.Üstelik bir de bağlantı koymuşsun.Çok teşekkür ederim. Tablomu beğenmene sevindim.Sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...